Om Jan

Jan Bylund är för de flesta känd från TV-program som “Släng dig i brunnen”, “Söndagsöppet” och "Bingolotto". Han är också en av våra mest älskade komiker och föreläsare. Han har gjort sig eftertraktad som både moderator och speaker på grund av hans ödmjuka framtoning, kombination av skratt och gråt - men också hans sätt att prata om livet och vardagen med ett humoristiskt och relaterat perspektiv. 

Förutom hans norrländska lugn så är det faktumet att Jan Bylund står med båda fötterna på jorden, som gör honom så omåttligt populär hos publiken. Jan tar inte sig själv på för stort allvar och räds inte av att ställa “korkade” frågor och skoja om svåra saker. 

Jan Bylunds karriär tog fart på 80-talet då han började med standup. Sedan dess har mycket hänt och förutom att vara en efterfrågad ståuppkomiker och föreläsare så har han blivit framröstad till ”Sveriges bästa ståuppkomiker” av Expressens läsare.

Jan Bylunds hjärtefråga är bland annat att finna trygghet i sig själv och öka sin självkänsla, vilket Jan också lyfter i sina föreläsningar. Inspireras av hans träffsäkra föreläsningar, hysteriskt roliga shower och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation.

Den lyckliga pessimisten, Jan Bylund, Mattias Lundberg, komiker, psykolog, programledare

Den lyckliga pessimisten

Jan Bylund, komikern och Mattias Lundberg, psykologen pratar om hur du kan skapa realistiska förväntningar på ditt liv, utan att varje dag behöva dopa dig med positivt tänkande. Sakligt och med humoristisk ton sätter de fingret på pessimismens många fördelar.

Stockholmsjävlar, Jan Bylund

Stockholmsjävlar

Det finns inget som förenar svenskarna så som deras förakt för Stockholmare. Stressade, sura och självgoda. Jan Bylund berättar på ett underhållande och humoristiskt sätt hur Stockholmarna fungerar och vad som kännetecknar dem - med glimten i ögat.

Mamma ljuger, Jan Bylund, Mattias Lundberg

Mamma ljuger

Psykologen Mattias Lundberg slår tillsammans med komikern Jan Bylund, hål på myterna våra mammor lärde oss som barn. Får vi verkligen kramp om man badar efter man har ätit och får du mask i magen om du äter snö? "Mamma ljuger" ger dig alla svar.

Ett fantastiskt roligt Corona-style framträdande! Boost och energi!

- Susanne Bjuresjö, Enhetschef Familjestödsenheten Järfälla Kommun

Tack till vår fantastiske konferencier, Jan Bylund! Det är härligt att höra din kreativa hjärna gå igång! Vi fick många bra tips inför arrangemanget, som vi hade nytta av. Ditt proffsiga sätt att moderera konferensen, ditt befriande sätt och din underbara humor…Ja vad skall man säga!?

Annika Mattsson, Färdig Betong

Jan Bylund hade ett tydligt budskap med mycket humor, och det var ett lyckat format från början till slut. Jan var mycket inspirerande och väckte mycket tankar hos oss. Vi ser redan en ”Jan Bylund-effekt” med avseende på feedback mellan medarbetare/kollegor.

Anders Berg, Astra Zeneca

Jag vill också passa på att framför att jag tyckte att det var ett väldigt bra format med en paneldiskussion på ert seminarie, framför allt var Jan Bylund en höjdare som konferencier. Det blev både roligt och informativt samtidigt som det var informellt och personligt. Vi var många efteråt som kommenterade hur bra vi tyckte det var.

Katarina Quist, Göteborgsoperan AB

Bra innehåll, utmärkt balans mellan seriositet och komik, perfekt planerat, välorganiserat och sist men inte minst skitkul! Jag har sällan fått höra så många positiva kommentarer från kollegorna. Stort tack för att du hjälpte till att göra TP:s kickoff och 20-årsjubileum till en oförglömlig tillställning!

Jan Leife, VD TP Group

Jan var kanonbra i allt. Jag har fått många reaktioner som samfällt tycker det var den bästa tandvårdsfest vi haft och Jan hade stor del i det. Under hans föreläsning skrattade folk så de grät och som konferencier fick han pristagare och andra att slappna av och våga bjuda på sig själva. Har inte hört en enda kritisk röst.

Ansvarig Tandvårdsdagen, Karlstad

Stort tack för Din insats vid vår lunchträff på Konserthuset. Vi var ett drygt 100-tal Wallenstam-anställda med hyresgäster som fick njuta, prat, musik och mat. Utan Dig hade det inte varit detsamma! Varmt tack och bästa hälsningar.

Thomas Dahl VD Wallenstam.

Janne Bylund var otroligt bra, han fick toppbetyg av alla, det var perfekt att få in honom på eftermiddagen som ett avbrott bland våra seminarier. Det som alla uppskattade var att det var inga under bältet skämt utan alla kan ta till sig vad han säger!

Wiveka René, Visma

Tack för föreläsningen 12 april, den var mycket uppskattad. Av vår utvärdering framgick att 93% av besökarna tyckte föreläsningen var Mycket Bra (resterande tyckte den var bra). Kul, helt klart ett av de högsta betyg som en föreläsare fått här!

Jonas Karlsson, Drivhuset Gävleborg

Jag vill bara tacka dig för en helt underbar kväll. Jag var helt slut när jag kom hem av allt skrattande. Du slog huvudet på spiken gång på gång.

Christina Nilsson, Vägverket

Vi vill tacka för ett fantastiskt framträdande på vår KickOff i Smögen. Du gav oss många nya och bra idéer att nyttja såväl i tjänsten som privat. Ett skratt förlänger livet, du gav oss alla några extra år!

Novamedia Bingolotto AB

Dear Jan, thank You for lifting the feeling within the group and making Dove moments such a success!

Rebecca Cameron, produktchef Dove

Tack för den givande föreläsningen du höll i Örebro 20 feb. Du visade på många grejor som folk skrattade igenkännande åt. Det stärkte mig i min yrkesroll att höra dig, tack för det. Det känns bra att höra man ingalunda är ensam om sina tankar, fast man ofta tror det. Jag tycker det är en enorm styrka att vara så rolig som du är utan att hålla sig under bältet eller svära. Tack än en gång!

Tommy Rosén, säljare Axfood

Kontakt och bokning

Gör en kostnadsfri förfrågan och boka Jan Bylund redan idag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.