Jan Bylund

En av våra mest älskade komiker och föreläsare

Föredrag

Våga fråga, våga vara korkad

En underhållande föreläsning om att finna trygghet i sig själv, öka sin självkänsla och våga ställa ”korkade” frågor. Med många exempel från scenen och det verkliga livet visar Jan Bylund hur vi människor är och beter oss. Varför inte våga vara den som ställer de konkreta, okonstlade frågorna och är spontan? Att lita på att man duger! Var nyfiken. Våga utvecklas och få ökat självförtroende.

Ha kul på jobbet

I denna föreläsning tar Jan Bylund upp självförtroende, att lära känna sig själv i andras ögon och få bekräftelse. Han säger själv att det är något som man kan behöva ”innan teambuildingen”. Jan Bylunds styrka är att kunna leverera längs med hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation. 

Om Jan Bylund

Jan Bylund är för de flesta känd från TV-program som Släng dig i brunnen, Söndagsöppet och Bingolotto. Han är också en av våra mest älskade komiker och föreläsare. Han har gjort sig eftertraktad som både moderator och speaker på grund av hans ödmjuka framtoning, kombination av skratt och gråt - men också hans sätt att prata om livet och vardagen med ett humoristiskt och relaterat perspektiv. Hans karriär tog fart på 80-talet då han började med standup och sedan etablerat sig som en efterfrågad ståuppkomiker och föreläsare.

Kontakt och bokning

Gör en kostnadsfri förfrågan och boka Jan Bylund redan idag

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.