Om Jan

Jan Bylund är för de flesta känd från TV-program som “Släng dig i brunnen”, “Söndagsöppet” och Bingolotto. Han är också en av våra mest älskade komiker och föreläsare. Han har gjort sig eftertraktad som både moderator och speaker på grund av hans ödmjuka framtoning, kombination av skratt och gråt - men också hans sätt att prata om livet och vardagen med ett humoristiskt och relaterat perspektiv. 

Förutom hans norrländska lugn så är det faktumet att Jan Bylund står med båda fötterna på jorden, som gör honom så omåttligt populär hos publiken. Jan tar inte sig själv på för stort allvar och räds inte av att ställa “korkade” frågor och skoja om svåra saker. 

Hans karriär tog fart på 80-talet då han började med standup. Sedan dess har mycket hänt och förutom att vara en efterfrågad ståuppkomiker och föreläsare så har han blivit framröstad till ”Sveriges bästa ståuppkomiker” av Expressens läsare.

Hans hjärtafråga är bland annat att finna trygghet i sig själv och öka sin självkänsla, vilket han också lyfter i sina föreläsningar. Inspireras av hans träffsäkra föreläsningar, hysteriskt roliga shower och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation.

Kontakt och bokning

Gör en kostnadsfri förfrågan och boka Jan Bylund redan idag.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.