Föreläsningar med Jan Bylund

Komiker, föreläsare och moderator

Jan Bylund är tillgänglig för bokning både som konferencier och föreläsare, och kanske även som kvällsunderhållare. Han trivs utmärkt i alla dessa roller. Det blir också enklare att sammanföra hela evenemanget när han får äran att leda dagen och dessutom roa under kvällen.

Se föreläsningarSe referanser

En av våra mest älskade komiker och föreläsare

Om det finns något som kan liknas vid ett verbalt kinderägg är det TV-profilen och komikern Jan Bylund. Han binder samman hela ditt evenemang med sin breda erfarenhet och kunskap inom områden som underhållning, moderering och föreläsning.

Han skräddarsyr material för företag och konferenser och är en av landets mest eftertraktade föreläsare och komiker. Ingen engagerar sig i ditt arrangemang som Jan gör, och han ger sitt allt för att ni ska uppleva en minnesvärd kväll.

Boka och kontakt

Föreläsningar


Ha kul på jobbet

Detta är föreläsningen där Jan Bylund tar upp självförtroende, att lära känna sig själv i andras ögon och få bekräftelse. Han säger själv att det är något som man kan behöva ”innan teambuildingen”.

  • Jan Bylunds styrka är att kunna leverera längs hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation.
  • Alla hans framträdanden är roliga, men har också en seriös botten, ofta hämtar han stoff till dem från vardagen.

Skicka en förfrågan

Våga fråga, våga vara korkad

En underhållande föreläsning på cirka en timme om konsten att finna trygghet i sig själv, öka sin självkänsla och våga ställa ”korkade” frågor.

  • Att veta hur man ser ut i andra människors ögon och kunna utnyttja det ger självförtroende och stabilitet och gör att vi vågar vara oss själva, göra bort oss och kunna bjuda på det. Med många exempel från scenen och det verkliga livet visar Jan Bylund hur vi människor är och beter oss.
  • Varför inte våga vara den som ställer de konkreta, okonstlade frågorna och är spontan? Att lita på att man duger! Var nyfiken. Våga utvecklas och få ökat självförtroende.

Skicka en förfrågan
Jan Bylund & Mattias Lundberg

Hantera besvärligt beteende – på arbetet

Låt oss vara ärliga: Problembeteenden är ett stort bekymmer för företag och organisationer. De påverkar relationer, kostar pengar och kan bidra till stora arbetsmiljöproblem. Trots detta står vi ofta handfallna inför dessa beteenden och känner oss dåligt rustade för att ta itu med dem.

Att aktivt hantera besvärliga beteenden är dock inte så svårt om man har de rätta redskapen, oavsett om det handlar om någon som inte passar tider, någon som glider undan ansvar eller någon som alltid ska ha sista ordet.

Den här föreläsningen ger åhöraren dessa redskap och fokuserar på:

  • metoder att identifiera problembeteenden.
  • hur du neutraliserar problembeteendet.
  • hur du aktivt stimulerar beteendeförändring.

Skicka en förfrågan
Jan Bylund & Mattias Lundberg

Mamma ljuger

Vi har alla hört uppmaningar som:

  • Om du badar direkt efter du ätit får du kramp!
  • Sitt inte för nära TV:n, då förstör du ögonen!
  • Äter du snö får du mask i magen!

Mamma är utan tvekan det bästa som finns men är allt hon säger verkligen sant…..? Det finns bara ett sätt att få reda på det – Boka föreställningen med Jan och Mattias! – De ger dig skrattsuccén Mamma ljuger!

Skicka en förfrågan

Moderator & komiker


Konferencier och moderator

Förutom sina föreställningar, stand up och föredrag går Jan Bylund att bokas som konferencier eller moderator till såväl små som stora evenemang. Han skräddarsyr alltid efter kund, publik och ändamål och har alltid en stark närvaro och energi på scen – med en stor dos humor och skratt såklart. Fyll i kontaktformuläret för mer information.

Skicka en förfrågan

Komiker

Jan Bylund började sin karriär som ståuppare och är för många fortfarande mest känd som en av våra första och mest folkkära standup-komiker. Han har sedan sina första framträdanden ståupp-scenen gjort sig känd för såväl TV-program som ”Bingolotto”, ”Söndagsöppet” och ”Släng dig i brunnen” som föreställningar som ”Mamma ljuger” och ”Den lycklige pessimisten”.

Skicka en förfrågan

"Jan Bylund hade ett tydligt budskap med mycket humor, och det var ett lyckat format från början till slut. Jan var mycket inspirerande och väckte mycket tankar hos oss."

Anders Berg
Astra Zeneca

Vill du boka Jan Bylund för ditt evenemang?

Här kan du enkelt skicka in en förfrågan via kontaktformuläret – naturligtvis utan förpliktelser. Du får snabbt återkoppling om pris, datum och andra frågor du kan ha. Ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält