Referenser

Läs vad publiken säger

Jan Bylund är det perfekta valet, vare sig du söker en talare, komiker eller moderator. Nedan finner du feedback från tidigare evenemang där Jan har uppträtt. Dessa recensioner belyser varför han kontinuerligt är en publikfavorit.

Boka och kontaktSe föreläsningar

"Jan Bylund hade ett tydligt budskap med mycket humor, och det var ett lyckat format från början till slut. Jan var mycket inspirerande och väckte mycket tankar hos oss."

Anders Berg
Astra Zeneca

Tack till vår fantastiske konferencier, Jan Bylund! Det är härligt att höra din kreativa hjärna gå igång! Vi fick många bra tips inför arrangemanget, som vi hade nytta av. Ditt proffsiga sätt att moderera konferensen, ditt befriande sätt och din underbara humor…Ja vad skall man säga!?

Annika Mattsson
Färdig Betong

Jag vill också passa på att framför att jag tyckte att det var ett väldigt bra format med en paneldiskussion på ert seminarie, framför allt var Jan Bylund en höjdare som konferencier. Det blev både roligt och informativt samtidigt som det var informellt och personligt. Vi var många efteråt som kommenterade hur bra vi tyckte det var.

Katarina Quist
Göteborgsoperan AB

Jan Bylund hade ett tydligt budskap med mycket humor, och det var ett lyckat format från början till slut. Jan var mycket inspirerande och väckte mycket tankar hos oss. Vi ser redan en ”Jan Bylund-effekt” med avseende på feedback mellan medarbetare/kollegor.

Anders Berg
Astra Zeneca


Bra innehåll, utmärkt balans mellan seriositet och komik, perfekt planerat, välorganiserat och sist men inte minst skitkul! Jag har sällan fått höra så många positiva kommentarer från kollegorna. Stort tack för att du hjälpte till att göra TP:s kickoff och 20-årsjubileum till en oförglömlig tillställning!

Jan Leife
VD TP Group


Jan var kanonbra i allt. Jag har fått många reaktioner som samfällt tycker det var den bästa tandvårdsfest vi haft och Jan hade stor del i det. Under hans föreläsning skrattade folk så de grät och som konferencier fick han pristagare och andra att slappna av och våga bjuda på sig själva. Har inte hört en enda kritisk röst.

Ansvarig Tandvårdsdagen
Karlstad


Stort tack för Din insats vid vår lunchträff på Konserthuset. Vi var ett drygt 100-tal Wallenstam-anställda med hyresgäster som fick njuta, prat, musik och mat. Utan Dig hade det inte varit detsamma! Varmt tack och bästa hälsningar.

Thomas Dahl
VD Wallenstam


Janne Bylund var otroligt bra, han fick toppbetyg av alla, det var perfekt att få in honom på eftermiddagen som ett avbrott bland våra seminarier. Det som alla uppskattade var att det var inga under bältet skämt utan alla kan ta till sig vad han säger!

Wiveka René
Visma


Tack för föreläsningen 12 april, den var mycket uppskattad. Av vår utvärdering framgick att 93% av besökarna tyckte föreläsningen var Mycket Bra (resterande tyckte den var bra). Kul, helt klart ett av de högsta betyg som en föreläsare fått här!

Jonas Karlsson
Drivhuset Gävleborg


Jag vill bara tacka dig för en helt underbar kväll. Jag var helt slut när jag kom hem av allt skrattande. Du slog huvudet på spiken gång på gång.

Christina Nilsson
Vägverket

Vill du boka Jan Bylund för ditt evenemang?

Här kan du enkelt skicka in en förfrågan via kontaktformuläret – naturligtvis utan förpliktelser. Du får snabbt återkoppling om pris, datum och andra frågor du kan ha. Ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält