Om Jan Bylund

Sveriges alldeles egna Jan Bylund

Jan Bylund är en av de mest älskade och erkända komikerna i Sverige. Hans karriär tog fart på 80-talet när han började med stand-up. Idag är han mest känd som föreläsare, moderator och komiker. Nedan kan du läsa mer om Jans karriär och vad han gör idag.

Boka och kontaktSe föreläsningar

Om Jan Bylund

Förutom hans norrländska lugn så är det faktumet att Jan Bylund står med båda fötterna på jorden, som gör honom så omåttligt populär hos publiken. Jan tar inte sig själv på för stort allvar och räds inte av att ställa “korkade” frågor och skoja om svåra saker.

Jan Bylunds karriär tog fart på 80-talet då han började med standup. Sedan dess har mycket hänt och förutom att vara en efterfrågad ståuppkomiker och föreläsare så har han blivit framröstad till ”Sveriges bästa ståuppkomiker” av Expressens läsare.

Jan Bylunds hjärtefråga är bland annat att finna trygghet i sig själv och öka sin självkänsla, vilket Jan också lyfter i sina föreläsningar. Inspireras av hans träffsäkra föreläsningar, hysteriskt roliga shower och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation.

"Jan Bylund hade ett tydligt budskap med mycket humor, och det var ett lyckat format från början till slut. Jan var mycket inspirerande och väckte mycket tankar hos oss."

Anders Berg
Astra Zeneca


Tack till vår fantastiske konferencier, Jan Bylund! Det är härligt att höra din kreativa hjärna gå igång! Vi fick många bra tips inför arrangemanget, som vi hade nytta av. Ditt proffsiga sätt att moderera konferensen, ditt befriande sätt och din underbara humor…Ja vad skall man säga!?

Annika Mattsson
Färdig Betong


Jag vill också passa på att framför att jag tyckte att det var ett väldigt bra format med en paneldiskussion på ert seminarie, framför allt var Jan Bylund en höjdare som konferencier. Det blev både roligt och informativt samtidigt som det var informellt och personligt. Vi var många efteråt som kommenterade hur bra vi tyckte det var.

Katarina Quist
Göteborgsoperan AB


Jan Bylund hade ett tydligt budskap med mycket humor, och det var ett lyckat format från början till slut. Jan var mycket inspirerande och väckte mycket tankar hos oss. Vi ser redan en ”Jan Bylund-effekt” med avseende på feedback mellan medarbetare/kollegor.

Anders Berg
Astra Zeneca


Bra innehåll, utmärkt balans mellan seriositet och komik, perfekt planerat, välorganiserat och sist men inte minst skitkul! Jag har sällan fått höra så många positiva kommentarer från kollegorna. Stort tack för att du hjälpte till att göra TP:s kickoff och 20-årsjubileum till en oförglömlig tillställning!

Jan Leife
VD TP Group


Jan var kanonbra i allt. Jag har fått många reaktioner som samfällt tycker det var den bästa tandvårdsfest vi haft och Jan hade stor del i det. Under hans föreläsning skrattade folk så de grät och som konferencier fick han pristagare och andra att slappna av och våga bjuda på sig själva. Har inte hört en enda kritisk röst.

Ansvarig Tandvårdsdagen
Karlstad


Stort tack för Din insats vid vår lunchträff på Konserthuset. Vi var ett drygt 100-tal Wallenstam-anställda med hyresgäster som fick njuta, prat, musik och mat. Utan Dig hade det inte varit detsamma! Varmt tack och bästa hälsningar.

Thomas Dahl
VD Wallenstam

Böcker


Den lyckliga pessimisten

Jan Bylund, komikern och Mattias Lundberg, psykologen pratar om hur du kan skapa realistiska förväntningar på ditt liv, utan att varje dag behöva dopa dig med positivt tänkande. Sakligt och med humoristisk ton sätter de fingret på pessimismens många fördelar.

Köp den här

Stockholmsjävlar

Det finns inget som förenar svenskarna så som deras förakt för Stockholmare. Stressade, sura och självgoda. Jan Bylund berättar på ett underhållande och humoristiskt sätt hur Stockholmarna fungerar och vad som kännetecknar dem – med glimten i ögat.

Köp den här

Mamma ljuger

Psykologen Mattias Lundberg slår tillsammans med komikern Jan Bylund, hål på myterna våra mammor lärde oss som barn. Får vi verkligen kramp om man badar efter man har ätit och får du mask i magen om du äter snö? ”Mamma ljuger” ger dig alla svar.

Köp den här

Vill du boka Jan Bylund för ditt evenemang?

Här kan du enkelt skicka in en förfrågan via kontaktformuläret – naturligtvis utan förpliktelser. Du får snabbt återkoppling om pris, datum och andra frågor du kan ha. Ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält